torstai 20. tammikuuta 2011

Iloitsen


Iloitsen ruukustani, jonka toin kotiin keramiikkakurssilta. Kesän odotus tuntuu lyhyemmältä kun aloitin heti uuden, punasavisen yrttiruukun teon! Kesä ja kukat ovat jo valloittaneet ajatukseni, haluan pihaamme ainakin daalioita ja iiriksiä.


Yhden euron löytö, taidokkaasti käsin tehty pehmeä seinävaate ajatuksia herättävine mietelauseineen ja kauniine kirjaimineen sopii väreiltäänkin kirjastohuoneeseemme.


Keittiössämme alkanut pienimuotoinen kunnostus tuntuu hienolta, purkaminen uuden tieltä on aina niin hauskaa! Puhumattakaan haaveista ja suunnitelmista...


... tämäkin ystävän vanhasta kotitalosta saatu kaappi olisi niin mukavaa ottaa käyttöön.Iloitsen auringon hetkittäisistä pilkahduksista, kun puhtaan lumen valkeus suorastaan sattuu silmiin ja lumisten oksien kimaltava kauneus tuntuu sielussa saakka.

Metsässä asuvat moninaiset lintulajit tulevat nyt pihapiiriimme etsimään ravintoa. Tänään sain seurata läheltä, ikkunan takaa, upean värisen närhen touhuja talipallon kimpussa. Kuvassa on eloton keramiikkalintu.

Hyasinttien sipuleista on tullut useita kukkavanoja, ja ihana orkidea jatkaa hidasta kukintaansa.Amarylliksen voimakas punainen on varsinaista väriterapiaa, ja kuistin viileydessä pari urheaa pelargoniaa on päättänyt ruveta kukkimaan. Lasin takana pakkanen ja lumentulo jatkuu, ja siitäkin näin tammikuussa iloitsen!


3 kommenttia:

 1. Mahtava savityö! Siis itse olet tehnyt?
  Kyllä noihin innostuisi jos olis mahdollisuutta kokeilla.

  Innostusta kevätaskareisiin.Kyllä se sieltä piikkuhiljaaa tulee...
  kaisa

  VastaaPoista
 2. Juu, kansalaisopiston keramiikkakurssilla teen harrastuksena savitöitä ja se on kyllä hauskaa hommaa!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ystävänpäovää sinulle ja 'kittalle'!/Anja

  VastaaPoista

Kivaa jos jätät kommentin!! - Vad roligt om du lämnar en komment!! Eeva:)